Klöber als internationale referentie in daktoebehoren

Klöber GmbH uit Ennepetal (D) werd in 1960 opgericht in Schwelm (D). De in heel Europa opererende onderneming is toonaangevend leverancier op het gebied van daktoebehoren. Klöber wordt gekenmerkt door een sterk innovatief karakter. De gedurende tientallen jaren verzamelde kennis op het gebied van wet en regelgeving en marktbehoeften worden omgezet naar hedendaagse producten en doorslaggevende trends voor zowel hellende als platte daken. De dakcomponenten van Klöber hebben in belangrijke mate de ontwikkelingen binnen de bouwfysica van dakconstructies in de Benelux op positieve wijze beïnvloed.

Het overgrote deel van de productie van onze hoogkwalitatieve daktoebehoren gebeurt in Duitsland, om vervolgens vanuit ons Europees distributiecentrum te Bingen (Duitsland) te worden uitgevoerd over geheel Europa en de UK.

Klöber draagt met trots het logo "Made in Germany" en verwijst graag naar haar innovatieve en marktbepalende productportfolio. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze partners en onze hoge service-graad schrijven wij al jaren aan de succesformule van Klöber Benelux.

Kwaliteitsbelofte

Klőber draagt het motto: "van professionals voor professionals". Op basis van een faire prijs/prestatieverhouding staan wij garant voor loyaliteit aan de vakhandel en een uitgebreid hedendaags productportfolio. Interne en externe producttesten garanderen dat het productenscala van Klöber optimaal invulling geeft aan ontwikkelingen in de markt. Ook garanderen wij de hoogste en meest duurzame productkwaliteit. Klőber ondersteunt de vakhandel en de vakman om optimaal gebruik te maken van de kansen die de sterk veranderende markt hen biedt.

Een uitgebreid product gamma

Dankzij zijn uitgebreide gamma biedt Klöber een erg complete waaier aan dakoplossingen. Wij produceren en leveren een ruim aanbod componenten voor hellende daken: PERMO onderdak- en gevelfolies, WALLINT dampschermen, VENDUCT ventilatiedoorvoeren, ventilerende nokrollen (o.a. Roll-Fix), TRAPAC dakbetredings- en sneeuwopvangsystemen, loodvervangers (o.a. Easy-Form), ...

Klöber is ook uw partner voor plat daktoebehoren: FLAVENT kabeldoorvoer, ventilatiedoorvoer, hemelwaterafvoer, ... voor platte daken afgedicht met zowel bitumineuze als synthetische membranen. Klöber biedt ook een hoogperformante oplossing voor vloeibare dichting (ENVIROFLEX).

Een volledig beheerste techniek, oog voor detail en een plaatsing volgens de regels van het vak maken het mogelijk te voldoen aan de strengste eisen voor energiezuinige en performante hellende of platte daken.